Camp de treball

CAMPS DE TREBALL VIES BRAVES

(PER SABER TOTA LA INFORMACIÓ 2017 FEU CLICK AQUÍ) 

Els camps de treball Vies Braves són una activitat innovadora on els joves es converteixen en experts en el medi marí i participen en la seva conservació.

 

Què són?  Són activitats de voluntariat on cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu. Els joves conviuen plegats durant 2 setmanes amb l’objectiu de realitzar projectes i serveis en la comunitat que els acull.

Què diu la Generalitat sobre els Camps de Treball? Consulta la info aquí.

Com són? Els camps de treball Vies Braves són innovadors i divertits, fomenten la cooperació i el desenvolupament personal i, a la vegada, a través de l’esnòrquel (busseig amb tub) es pot conèixer, descobrir i conservar la costa catalana.

Els participants aprenen un munt de coses que els convertiran en divulgadors que informen i ajuden a la resta d’usuaris de la costa a gaudir del medi fent un ús respectuós i adient del nostre entorn.

Les activitats principals es realitzen a través de l’esnòrquel a una franja de mar costanera, abalisada i protegida per part del projecte Vies Braves. Entre les diverses tasques que es duen a terme destaquen:

  • La creació d’un vídeo on els participants són els actors, directors i guionistes
  • L’observació i la identificació d’espècies amb l’ús de la plataforma Natusfera.
  • La organització d’una jornada de neteja marina.
  • La participació en jornades de formació (ecologia, zoologia, primers auxilis, etc.).

Entre les moltes altres activitats que es fan, no falten les de lleure!

Qui ho organitza? Els camps de treball Vies Braves són idea i creació de Xatrac i també participa en la seva organització Anèl·lides, serveis ambientals marins.

Les dues entitats compten amb un equip professional amb personal titulat en biologia, oceanografia i lleure, amb experiència i motivació per fer, d’aquest camp de treball, una activitat inoblidable amb valors com el respecte, l’empatia, el treball en equip, el pensament crític i, sobretot, la diversió!

Amb la col·laboració de Vies Braves, l’Ajuntament de Sitges, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Llançà i el Centre d’Estudis del Mar de la Diputació de Barcelona.

Segueix-nos a Facebook:

INSCRIPCIONS CAMPS DE TREBALL 2017!

INSCRIPCIONS CAMPS DE TREBALL 2017!

INSCRIPCIONS OBERTES! Encara no saps en què consisteixen els Camps de Treball Vies Braves? Consulta tota la informació aquí.    QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE AL MEU FILL/A? 1.  Accedir al formulari...

Mira els nostres videos per acabar de veure com són els Camps de Treball de Vies Braves:

Esdeveniments relacionats

Notícies relacionades

INSCRIPCIONS CAMPS DE TREBALL 2017!

INSCRIPCIONS OBERTES! Encara no saps en què consisteixen els Camps de Treball Vies Braves? Consulta tota la informació aquí.    QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE AL MEU FILL/A? 1.  Accedir al formulari...

EM FAIG SOCI!

Aquest 2017 tenim el calendari ple d'activitats! - Rutes i excursions familiars - Acampades temàtiques per a joves - Sortides guiades d'snorkel, immersions, cursos busseig (PADI), sortides de SUP. - Ciència en família. Activitats de...

Jornada de Neteja del litoral a Sant Feliu de Guíxols

Els participants del camp de treball "14 mil metres de viatge submarí" organitzen una Jornada de Neteja a la Via Brava d Sant Feliu de Guíxols! Feu un cop d'ull a la seva pàgina de Facebook!   Fer fotografies al mar no és senzill! Els nois i noies del camp de treball...