Paddle Surf

Viu l’experiència sobre una taula de Paddle Surf en plena Costa Brava i gaudeix d’aquest esport i de tots els beneficis que aporta!

Després de la classe inicial a La Casa del Mar, sortim a la platja de Fenals i anirem direcció sud descobrint racons preciosos del nostre litoral. Ens endurem màscara i tub d’snorkel i farem una paradeta per veure els organismes de la costa en viu i en directe.

COM ET POTS INSCRIURE?
Omple el formulari indicant les teves dades i data que t’interessa i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la teva reserva.

ACCEDEIX AL FORMULARI CLICANT AQUÍ

Sobre l'activitat...

– Sortida guiada
– Durada de l’activitat: 2 hores
– Grups reduïts

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
Activitat condicionada a la situació meteorològica i marítima del moment. 

Esdeveniments relacionats

Notícies relacionades

Paddle Surf (SUP) a La Casa del Mar 2016

Benvinguts a la temporada de Paddle Surf (SUP) a La Casa del Mar! QUAN? Tots els dissabtes i diumenges del 2 de juliol al 25 de setembre. * De l'1 al 15 d'agost es faran sortides diàriament. ON? Després de la classe inicial a La Casa del Mar, sortim a la...

EM FAIG SOCI!

Aquest 2017 tenim el calendari ple d'activitats! - Rutes i excursions familiars - Acampades temàtiques per a joves - Sortides guiades d'snorkel, immersions, cursos busseig (PADI), sortides de SUP. - Ciència en família. Activitats de...