por | gen. 23, 2017 | Notícies, Casal

Per als aventurers més petits, l’entitat Xatrac ja prepara el Casal del Mar a la platja de Fenals a Lloret de Mar. Els participants al casal aprenen directament del seu entorn, mitjançant jocs, tallers, experiments científics i la nostra activitat estrella, l’snorkel.

Per a molts d’ells, aquesta activitat suposa la descoberta d’un món nou i desconegut fins ara. Dia rere dia, són conscients del seu progrés dins l’aigua, perdent la por i motivant-los, per convertir-se en un peix més del Mediterrani.

La seguretat a l’aigua és la nostra prioritat. Cada sortida l’adaptem al nivell del grup i a les condicions climàtiques del moment.

Al casal dividim els nens i nenes en 4 grups segons l’edat i l’habilitat dins l’aigua, des dels 4 anys fins els 13. L’aventura comença la darrera setmana de juny i dura fins la primera de setembre (ambdues incloses).

Durant les 11 setmanes que dura el Casal del Mar, descobrim la natura des d’una temàtica diferent durant les 11 setmanes. Des dels animals i les seves curiositats, passant per la setmana de la ciència amb experiments esbojarrats, fins als vegetals i els seus usos.