Casal Marí

Lloc: La casa del mar (Platja de Fenals)

Dates: De la primera setmana de juliol a l’última d’agost.

Edat: 4 a 13 anys.

 

El Casal Marí és un casal d’estiu diferent, creat amb una visió conjunta de lleure i educació on els nens i nenes gaudeixen de l’entorn, l’estiu, el mar i descobreixen els secrets de la natura relacionant-se amb nous amics.

És un casal científic, encarat a la descoberta de la natura i la biodiversitat marina, a l’aprenentatge de les seves característiques, curiositats i de les problemàtiques que l’amenacen, per tal que coneguin i aprenguin a gaudir-la, respectar-la i conservar-la.

Les activitats estan creades i dissenyades combinant tallers, jocs de lleure, gimcanes, experiments, esport, treballs manuals, i fomentant que es diverteixin aprenent a compartir cada moment amb els companys.

L’snorkel és l’activitat principal i central del Casal. Es realitza cada dia, a la platja de Fenals, just davant de la Casa del Mar. Al centre disposem de tot el material necessari (neoprè, màscara, tub i aletes), per a realitzar-lo d’una forma segura i divertida.

El nostre equip de monitors està format per persones experimentades amb titulació en el camp del lleure i amb formació en biologia i medi ambient.