International collaborations

 

Aquestes col·laboracions amb Xatrac es realitzen a la Casa del Mar i el seu entorn i es basen en activitats pensades i adaptades perquè els grups estrangers d’educació secundària descobreixin la biodiversitat marina mediterrània de la Costa Brava en els seus viatges de final de curs, estades organitzades o estades esportives a Catalunya.

En aquestes activitats descobriran i es posaran a la pell dels biòlegs que estudien la biodiversitat marina, observant tot allò que s’amaga i viu a les roques, com observar-la i classificar-la.

També realitzaran un snorkel, amb tot el material necessari inclòs, on descobriran la vida submarina de la platja de Fenals.

A més a més, escollint el nivell en el nostre programa, mitjançant un material adaptat podran reflexionar sobre la contaminació que afecta els ecosistemes marins, conèixer i debatre les causes d’aquesta contaminació, conèixer detalls i curiositats d’animals i algues, o prendre consciència de la quantitat de microplàstics que estan apareixent als nostres mars i oceans.

 

Col·laboradors