Ja hem finalitzat les Estades Marines per a Joves (Vies Braves) 2018, i des de Xatrac volem fer una especial menció a tot l’equip de coordinació, direcció i monitors que han participat activament. Gràcies al seu compromís i al dels joves, hem pogut donar veu al mar durant tot el mes de juliol.

Aquest any hem portat les estades marines a 4 municipis: Tossa de Mar, Calella, Llançà i Sant Feliu de Guíxols. En total, hem pogut comptar amb més de 70 joves de tot Catalunya que, juntament amb Xatrac, Anèl·lides, Vies Braves i els ajuntaments i entitats de cada municipi, s’han dedicat a ensenyar a tothom l’estima que tenim pel mar i la necessitat de cuidar-lo i conservar-lo.

S’han realitzat moltes accions a cada municipi. Hem pogut fer activitats per casals, neteges de platges i del fons marí, fires del mar, guies d’espècies marines. També hem fet recerca científica per tal d’analitzar la qualitat de l’aigua i la densitat d’éssers vius que trobem a les nostres costes, hem aparegut a diversos medis de comunicació (ràdio, televisió…). En resum, hem pogut compartir experiències, accions i vida!

Acabem aquestes estades ja pensant en les properes, amb moltes ganes de seguir compartint totes aquestes experiències amb vosaltres. Fins l’any vinent!!

Gràcies.