Ja fa molts i molts anys que se’n parla, de la prolongació de l’autopista, fins i tot abans de que nosaltres existíssim com a entitat. La nostra posició com a associació sempre ha estat no reivindicativa en temes de política, societat, i medi ambient, tot i el nostre compromís en el coneixement i la formació en temes relacionats amb la natura. És per això que creiem que cada persona, suficientment  informada, pot tenir la seva opinió sobre les temàtiques d’actualitat.

Reconeixem que la construcció de  grans infraestructures, sempre ha d’estar limitada quan compromet la persistència dels espais naturals, tant els que tenen una figura de protecció com els que, tot i no tenir-ne,  han estat àmpliament alterats i són freqüentment utilitzats per part de la població.

La qüestió de la prolongació de la C32, no tan sols té repercussions ambientals sinó que també econòmiques, polítiques i socials.

Ús convidem a conèixer alguns dels diferents punts de vista que hi ha sobre l’allargament de la C-32 i a visionar els següents vídeos i enllaços. Per aquells que estiguin a favor de les alternatives a la C-32 i vulguin donar suport a la campanya de micro mecenatge que s’ha endegat, aquí teniu la web de suport al projecte:

http://www.totsuma.cat/projecte/1334/aturem-lautopista-c32

Web de la plataforma:

http://www.aturemc32.org/

Vídeo fet amb “dron” sobre el traçat:

https://www.youtube.com/watch?v=xzJdbMbUr3U&feature=youtu.be

Debat sobre la prolongació:

https://www.youtube.com/watch?v=4xeQGSR8c5s

c32