TORNEN LES ACTIVITATS DE LLEURE EDUCATIU!

CASAL DEL MAR I ESTADES MARINES PER A JOVES

Tornem a trobar-nos davant d’un estiu incert, però a Xatrac tenim totes les ganes i energies posades en passar-lo amb vosaltres. És per això que tornem a tope amb dues de les activitats que caracteritzen els nostres estius des de fa tants anys: Casal del Mar i Estades Marines per a Joves.

El primer per tal de fer la preinscripció a qualsevol de les activitats, serà accedir als formularis que apareixen a continuació i omplir-los seguint les instruccions que s’hi indiquen. Un cop acabat, haureu de rebre automàticament un e-mail amb la còpia de les respostes del formulari.

Aquest formulari determinarà l’ordre de preinscripció i, en cas de que no puguem donar cabuda a totes les persones preinscrites, les que ho hagin fet abans tindran la plaça garantitzada.

Una mica més endavant, quan el Departament de Joventut reguli les activitats de lleure per aquest estiu i en publiqui alguna normativa, procedirem a fer la inscripció de la següent manera:

*Important! NO podreu fer els següents passos fins que no rebeu la nostra notificació per correu electrònic. De moment queden aturats fins a nou avís: 

  1. Accedir al formulari definitiu d’inscripció de l’activitat corresponent i omplir-lo degudament.
  2. Fer el pagament.
  3. Fer entrega dels documents d’inscripció (full d’autorització, fitxa de salut, protecció de dades de salut, protecció de dades i imatge, foto de carnet i fotocòpia de la targeta sanitària).

Per qualsevol dubte o aclariment recordeu que podeu contactar-nos a través del correu inscripcions@xatrac.org o trucant al 670 293 265 de 10:00h a 13:00h (dll – dv).

Moltes gràcies a totes i tots, tenim moltes ganes de veure-us i gaudir junts d’un estiu més!