Del 20 al 31 de gener vine a visitar l’exposició “IMATGES QUE INSPIREN” per Montphoto. Una exposició on podràs trobar el resultat del projecte eduactiu que coordinem des de Xatrac.

Aquest projecte, on hi participen els alumnes de 5è de 3 escoles de Lloret de Mar, té com a objectiu apropar els alumnes a l’aprenentatge sobre el medi natural atenent a les intel·ligències visual, espacial i naturalista. Per tal d’aconseguir això, els alumnes fan una primera visita a l’exposició original de fotografia de natura de Montphoto, allà escullen una fotografia i realitzen una rutina de pensament on se’ls hi demana “Què veus?”  “Què penses?” “Què et preguntes”

Un cop responguin aquestes qüestions, a l’escola han de realitzar una obra d’art que doni resposta a alguna de les preguntes que s’hagin formulat prèviament. 

En aquesta exposició, hi trobareu aquestes obres i podreu observar una manera diferent d’interpretar les imatges d’un concurs de fotografia internacional. 

A més, si voleu gaudir d’una visita guiada per l’exposició, apunteu-vos el dissabte 25 de gener a les 10:30h i podràs veure-la amb els ulls del gran fotògraf Miquel Artús, qui estarà acompanyant als visitants.