A l’equip del Casal del Mar ens agradaria acomiadar-nos de tots els nens, i familiars, que han passat pel Casal del Mar aquest estiu. És per això que el divendres 31 d’agost es farà la Festa final del Casal a les 17:00h a la Casa del Mar.

Com cada any, oferirem música ambient i beguda (refrescs, sucs, etc.), i vosaltres porteu alguna cosa per picar.

Però aquest any també hi ha novetats!! Farem els 5 minuts de glòria, on tothom qui vulgui tindrà 5 minuts per demostrar alguna de les seves habilitats. Si algú vol participar, haurà d’enviar un correu molt breu a amxatrac@gmail.com especificant la persona que ho realitzarà i què farà. Això es realitzarà de 18:00 a 19:00h.

Sabem que alguns teniu plans o sereu fora, però creiem que es una bona ocasió per retrobar-nos tots. Per tant, necessitem que confirmeu la vostra assistència responent el formulari que apareix en el següent link: https://goo.gl/3rzi9h, i així podem organitzar millor els espais.

Aquest any la festa es farà més aviat, ja que coincideix amb el dia que tornen els nens que estan a l’acampada, i com volem que hi sigueu tots, començarà a les 17:00h.

Us hi esperem a tots!!!