L’Associació Montphoto de Lloret de Mar ha celebrat aquest cap de sertmana la 22ª festa de la fotografia de natura que va constar de diferents activitats, algunes de les quals vam coordinar des de Xatrac.

El dissabte 6 al matí, vam tenir el plaer de cedir el nostre espai de La Casa del Mar al gran fotògraf d’AEFONA, Alfonso Lario per impartir el seu taller de fotografia d’alta velocitat “Capturando Instantes. Trabajos con barrera”.

Diumenge 7 al matí vam dirigir un snorkel on els joves fotògrafs van poder conèixer el fons marí de Fenals i fotografiar tots aquells organismes i paisatges que podem trobar sota l’aigua, gràcies a Olympus per les càmeres subaquàtiques que va cedir. A més, vam poder gaudir de la companyia de la fotògrafa Jennifer Adler!

Ha estat un cap de setmana ple d’experiències que hem pogut compartir amb l’equip Montphoto i és per això que volem agrair poder formar part d’aquest gran projecte.

A més, estem escalfant motors!! Aquest dilluns 15 tornem a iniciar el projecte educatiu de Montphoto amb totes les escoles de Lloret de Mar!! No saps de què va? Consulta el següent link i posa’t al dia!!

Si ets un fotògraf de Montphoto i estàs interessat en participar en el projecte educatiu… contacta’ns!!