Lloret de Mar, platja de Fenals

Llançà, platja de la Farella

Avui culmina un projecte doble que hem dut a terme a Llançà i a Lloret durant tot aquest any. Estem molt satisfets dels resultats finals i convençuts de que els tres plafons instal·lats tindran un important paper en la sensibilització de les persones que visiten el litoral. Per una banda s’ observa una panoràmica submarina amb les principals espècies de la zona i per l’altra, unes simpàtiques il·lustracions (situades en cubs giratoris) expliquen les normes sobre fauna, flora i pesca recreativa.

La qualitat dels productes duts a terme és un reflex del talent de les persones que hi han participat. Ha estat un plaer treballar amb tots vosaltres; Lluc Julià, Carles Alberdi, Toni Llobet i Lidia Paret així com comptar amb el suport del cos d’Agents Rurals que vetllen per la protecció del medi.

Tot plegat s’ha finançat a través de dos projectes i amb fons propis de l’entitat:

  • A Llançà, a través del FEMP (Fons Europeu Marítim i de la Pesca) des d’un projecte del GALP (Grup d’Acció Local Pesquera Costa Brava) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà i del Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
  • A Lloret, a través de la Diputació de Girona amb una línia d’ajuts que te per objectiu la Conservació del Patrimoni Natural i la custòdia del Territori i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar.