Sortida de camp: Microplastic Watchers

Actualment, el plàstic s’ha convertit en un dels materials d’origen antropogènic més utilitzat en la nostra societat. El material plàstic és altament resistent, el que afavoreix la seva presència i persistència en pràcticament tots els oceans, mars i costes del món. La seva tendència és a deteriorar-se i fragmentar-se en partícules cada vegada més petites anomenades microplàstics i mesoplàstic, i molt sovint entren a la xarxa tròfica. 

 Les dades recollides per la ciutadania són molt valuoses, i permetran respondre a preguntes clau, com ara si hi ha variacions de concentració de micro- i mesoplàstic entre platges, quin tipus de plàstic s’acumula més, o si hi ha canvis en diferents moments de l’any. Per això us convidem a participar en el projecte de ciència ciutadana Micorplastic Watchers, on durant dues sessions estareu ajudant de manera directa als científics de l’equip! 

 📋 INSTRUCCIONS

Seguint les indicacions del teu professor/a, fareu una sortida a la platja i junt amb el teu grup, us convertireu en experts mostrejant els micro- i mesoplàstics de la sorra! 

⏱️ DURADA:

A concretar pel professor/a encarregat/da.

👨🏻‍🔬👩🏻‍🔬SESSIÓ DIRIGIDA PER:

Professor/a

➡️ Professor/a, fes click aquí per accedir als recursos del projecte Microplastic Watchers ⬅️

Pàgina en construcció